Medarbetarvandring är idén om att vandra i vacker natur samtidigt som samtal om teamet, förändringar i arbetsgruppen och hur gruppen kan utvecklas äger rum. Vi vandrar i grupp i natursköna områden på Gotland. Vandringen och utbildningspassen leds av våra erfarna konsulter -vana både att vandra och att utbilda.

Teambuilding genom vandring, utbildning och reflektion
Vår utgångspunkt – och våra egna erfarenheter- är att rörelse kombinerat med samtal, reflektion och möjligheter till nya kunskaper bidrar till att förstärka och förankra kunskaper hos både medarbetaren såväl som hela gruppen.
Under vandringen ges korta teoripass och gruppens medarbetare får tanketrådar med sig att diskutera. Med jämna mellanrum stannar gruppen upp i samtal och reflektion som leds av konsulten.

Alla vandringar är unika och kundanpassade. Vi arbetar i nära dialog med kunden för att skapa just det koncept som gruppen önskar och behöver för att utvecklas tillsammans. Varje vandring blir därför unik men har alla ett tydligt syfte att utveckla gruppen i kommunikation och feedback, att öka kunskapen om förändringsprocesser och gruppers utveckling.

Vi tycker att inramningen är viktig! Därför väljer vi vandringsleder med omsorg och ser till att bjuda på härliga smakupplevelser. Under vandringensdagen serveras fika och lunch lagad på plats av vår inhyrda kock Per. Menyn har gotländska närproducerade råvaror och smak efter säsong. 
Och du -sommaren är längre på Gotland......
Bra vandringstid är slutet av augusti och i september-just den tid när arbetsåret startar upp och det kan vara bra att avsätta tid för utveckling och ny input till gruppen.
Visst låter det spännande? Vill du veta mer? Ställa frågor? Diskutera upplägg?
Välkommen att höra av dig till oss.
 

ALMEDALSVECKAN - seminarium
Medarbetarvandring som ett sätt att utvecklas med sin grupp.

Vi har kunskap om gruppers utveckling och hur förändringar påverkar teamet. Vi tror att forskningen har rätt när den pekar på att rörelse och motion påverkar oss i positiv riktning-och att vi lär oss och förstår nya saker lättare när vi rört på oss.

Under våren har grupper provat vårt nya koncept –och de är mycket nöjda. Tillsammans har vi vandrat, samtalat  och reflekterat - och vi vill gärna berätta om det!

Tid och plats
Onsdagen den 3 juli
11.00 -11.45 i våra lokaler
Hos oss - Hamngatan 3 i Visby
Anmälan;
info@gotlandsakademin.se
Väkomna hälsar Christian och Stina